Trupa MadDriven pregăteşte videoclipul piesei „Fii tare”

MadDriven podTrupa MadDriven pregăteşte o surpriză fanilor şi tuturor iubitorilor de rock. Un nou videoclip pentru piesa „Fii tare” se află în faza de creaţie, băieţii au filmat deja cadrele principale la Mangalia, pe podul metalic cunoscut în zonă ca „podul cu nit de aur”.

„Fii tare” este single-ul nostru de anul acesta, este o piesă cu mesaj social, aş vrea să fiţi atenţi când ascultaţi textul, pentru că este foarte important, aş vrea ca prin acest text să vă spun ceva din experienţa mea şi a noastră, a celor care rezistăm pe baricadele rockului – spune solistul trupei, Gabi „Guriţă” Nicolau.

Filmările au fost cu multă veselie, cu trafic oprit în zonă, cu o dronă care zbura deasupra lor şi care era gata-gata să se … împerecheze cu un pescăruş care îi tot dădea târcoale, spre amuzamentul băieţilor de la MadDriven, dar şi al trecătorilor care s-au oprit să asiste la filmări.

Lansarea oficială a videoclipului va avea loc în prima cursul lunii iunie. Trupa MadDriven a avut multă treabă în primăvara aceasta – trei concerte în Constanţa, unul în Mangalia, dar şi unul în Bucureşti, la T-Festival, unde a câştigat locul al treilea la Popularitate, vara anuntandu-se deasemenea bogata in evenimente.

MadDriven este o trupă de hard & heavy formată din muzicieni cu vastă experienţă pe scena de specialitate. Membrii trupei au tatonat terenul o bună perioadă până în 2013 când au găsit formula ideală live, potrivită stilului pe care doreau să-l interpreteze

În final formula MadDriven s-a stabilit la: Cristian „Biba” Broasca – chitară (Hertz, Sound’n’ Vision, Old no 7), Bogdan „Bat” Costea – vocal, chitară (Interitus Dei, Magica, Lupul cel Rău), Tiberiu „Tibi” Duţu – bass (Stress, Creston, Euxin, Sound’n’Vision, Old no 7, Magica, Corneliu Stroe Balkanamera Band) şi Cosmin Muja – tobe (Pandora, Old no 7).

Trupa a filmat videoclipuri pentru două piese, compoziţii proprii şi câteva cover-uri. Totodată a avut o bogată activitate concertistică (festivaluri rock, festivaluri moto si cluburi).

În 2015 formula s-a completat prin sosirea unui nou membru. Se simţea nevoia unui solist vocal care sa puna in valoare compozitiile trupei,  soluţia fiind cooptarea lui Gabi „Guriţă” Nicolau, valorosul şi cunoscutul vocalist al trupei Krypton.

La foarte scurt timp în noua formulă s-au înregistrat două noi piese, una fiind deja disponibilă pe youtube  – „Raza de soare” -, iar a doua,  „Fii tare”, urmând să fie prezentată publicului împreună cu videoclipul.

Totodată se lucrează la finalizarea primului material discografic.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!