“România nu are şanse să câştige” Vezi cine spune asta!

eurovision_2015Concurenţii de la Eurovision 2015 îşi pun mari speranţe că au şanse să ocupe un loc fruntaş pe podiumul concursului muzical de amploare. Sunt, însă, şi voci care spun că lucrurile nu vor fi tocmai roz pentru România, la finalul competiţiei.

Mădălin Voicu (62 de ani), fost preşedinte al juriului de anul trecut, implicat şi acum în celebrul eveniment, nu crede că vreun român se va clasa pe primele locuri la Eurovision 2015!

„Avem cel puţin patru piese foarte bune care merită să ne reprezinte în Austria. Făcând parte din segmentul acesta al Eurovision, nu ar fi corect să spun care ar fi piesa pe care aş miza eu. Am o părere bună despre piesele de anul acesta; compozitorii noştri au fost inspiraţi”, a mărturisit Mădălin Voicu, înainte de Eurovision 2015.

Mădălin Voicu nu crede că România are şanse să câştige Eurovision 2015

„Din câte am văzut eu până acum, show-urile sunt bine făcute la piesele pe care le avem în concurs, sigur că invenţii multe nu mai poţi face pe scenă decât dacă îţi dai foc sau rămâi în pielea goală. În fond, cred că anul acesta creaţia o să conteze foarte mult, mai ales că Viena e un oraş al culturii. Ar trebui să se ţină cont mai mult de calitatea pieselor decât de circul de pe scenă”, a dezvăluit maestrul Voicu, despre Eurovision 2015.

„România nu poate să câştige la Eurovision 2015 deoarece, în ultimii 10-15 ani, concursul a fost politizat. E un fel de Miss Piranda… Noi nu putem influenţa, iar anul trecut, nici moldovenii n-au fost alături de noi. Sigur că putem obţine locuri bune, aşa cum s-a mai întâmplat şi putem face ca muzica noastră să conteze, dar nu putem visa la trofeu”, a mărturisit Mădălin Voicu, potrivit Ring, înainte de Eurovision 2015, scrie Click.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!