Alin Ignat: Mesaj muzical de susținere pentru Gabriel Cotabiță

Alin Ignat
Alin Ignat

Gabriel Cotabiţă continuă să primească mesaje de încurajare. Solistul albaiulian, Alin Ignat s-a adăugat celor care şi-au manifestat în ultima lună de zile susţinerea pentru cântăreţ.

Prezent pe scena de la Alba Iulia cu prilejul ultimei seri a evenimentului „Sărbătoarea Muzicii”, Alin Ignat acompaniat de Big Band-ul Radiodifuziunii Române, a interpretat piesa „Prima iubire și ultima” din repertoriul lui Gabriel Cotabiță.

Dând glas gândurilor bune a celor prezenți la spectacol, Alin Ignat i-a urat însănătoșire grabnică lui Gabriel Cotabiță și a ținut să-i transmită că e așteptat cu drag cât mai curând și pe scena din Alba Iulia.

Vă reamintim că la inceputul lunii mai, Gabriel Cotabiță a suferit un stop cardiorespirator și a fost la un pas de moarte. Când nimeni nu se mai aștepta să își revină, artistul a uimit pe toata lumea și s-a trezit din comă.

Vezi mai jos piesa interpretată de Alin Ignat!

Alin Ignat și-a început cariera muzicală în 2008 odată cu participarea la Festivalul de la Mamaia la secțiunea Interpretare cu melodia „Un fluture și-o o pasăre” compozitor Florin Bogardo; versuri Ioana Diaconescu.

Primul premiu din cariera lui l-a obținut la Festivalul de la Corabia . Iar apoi au început să vină şi distincţii mai importante: Premiul I la Festivalul „Florentin Delmar”, la Focşani, apoi Trofeul Festivalului de la „Amara” 2009, trofeul de la Festivalul de la Medgidia „Dan Spătaru” 2010.

În 2009 se reîntoarce pe scena de la Mamaia, unde pentru interpretarea melodiilor „Aproape de cer”– compozitor: Ionel Tudor; textier Andreea Andrei și”Eu te voi iubi” – compozitor: Marius Țeicu; versurile: Eugen Rotaru, obține  premiul III. În 2010 compoziția lui Horia Moculescu, „Vreau”, îi aduce premiul TV Neptun în cadrul Festivalului iar un an mai târziu tot la Mamaia pleacă cu premiul Societăţii Române de Radiodifuziune, la Secţiunea „Interpretare”.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!